ÉPÍTÉSTUDOMÁNYI EGYESÜLET EGÉSZSÉGÜGYI SZAKOSZTÁLY - KÓRHÁZ KÖRÚT 2013

2013/06/05

Az Építéstudományi Egyesület (www.eptud.org) Egészségügyi Szakosztálya hagyományteremtő szándékkal meghirdeti 2013-as kórházlátogató körútját. Az út célja, hogy építészek, technológusok, irányítók, programalkotók, az építési projektetek szereplői közösen tekintsenek meg az elmúlt években készült egészségügyi fejlesztéseket, beruházásokat a környező országokban.

 

(Szlovákia, Csehország, Ausztria)
2013. június 26-29. (sze-szo)

A túra szereplői az uniós támogatási ciklus végéhez közeledve, a környező országokban parallel kiírásokban létrejött fejlesztéseket végrehajtott „nagykórházakat” látogathatnak meg, természetesen nem csak a fejlesztett részre korlátozva kórházlátogatásokat. A túrán szervezési okokból max. 25 fő vehet részt (műtők, ellátási terek vizitálása).

 

Az utazás autóbusszal történik, tolmácsokat biztosítunk. Az út alatt a szállások szállodában*** lesznek, kétágyas szobákban, félpanzióval. Igény esetén, felárért, biztosítunk egyágyas elhelyezést. Az ebédet kórházi éttermekben fogyasztjuk el, az ellátásnak ezen oldalát is megtapasztalva. Útközben és esténként saját költségű sörözésre, városnézésre sort fogunk keríteni.

 

Program

Első nap: Indulás Budapestről, Érsekújvár, Pozsony
Szállás: Pozsonyban

Második nap: Indulás Pozsonyból, Strakonice, Ceske Budejovice
Szállás: Cesky Krumlovban

Harmadik nap: Linz, St. Pölten
Szállás: St. Pöltenben

Negyedik nap: Bécs, délután szabad program, hazaút

 

A program változás jogát fenntartjuk!

 

Részvételi díj

Az ÉTE Egészségügyi Szakosztálya jelentős támogatói hátteret szerzett az út finanszírozására. Így szakosztályi tagok számára a négynapos út költsége szállással, utazással és teljes ellátással 45.000Ft/fő. Nem szakosztályi tagok számára az út költsége 100.000Ft/fő.

 

Jelentkezési lap

 

Jelentkezni névvel, címmel, úti okmány számával az ÉTE titkárságán lehet (1111. Budapest, Műegyetem rakpart 3. III. em. 81., info [at] eptud.org

  +3612018416).
A jelentkezés visszaigazolása esetén, a részvételi díjat június 12-ig kell átutalni az ÉTE bankszámlájára (KHB 10200830-32310281-00000000).