Gratuláció

2016/07/05
Semmelweis-nap alkalmából miniszteri elismerő oklevél átadás
 
Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és dr. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár Semmelweis-nap alkalmából díjakat és miniszteri elismerő okleveleket adott át a Pesti Vigadóban.
Az Építéstudományi Egyesület Egészségügyi Szakosztálya Ács Istvánt és Tóth Károlytminiszteri elismerő oklevél kitüntetésre javasolta példaértékű szakmai és emberi magatartásukért.
 
 
 
Ács István - építész vezető tervező, Középülettervező Zrt.
Több évtizede dolgozik kimagasló minőségben, egészségügyi területen, építész vezető tervezőként. Munkásságát fémjelzi többek között Uzsoki utcai Kórház Új Sebészeti pavilonja, a Szegedi Tudományegyetem klinikájának komplex átalakítása és új sürgősségi osztálya.
Munkája mellett részt vállal az Építéstudományi Egyesület Egészségügyi Szakosztályának életében, odafigyel kollégáira, törődik az újabb generációk boldogulásával és fejlődésével.
 
Tóth Károly - orvostechnológiai tervező, szakértő, ügyvezető igazgató - ALTERO Kft.
Több évtizede dolgozik kimagasló minőségben orvostechnológai tervezőként és szakértőként. Munkásságát fémjelzi többek között az Uzsoki utcai Kórház új sebészeti tömbjének, az ORFI rekonstrukciójának, a Móri Kórháznak technológiai szakértői, szakmai feladatainak ellátása, uniós pályázatok és egyéb fejlesztések szakértői támogatása.
Munkája mellett részt vállal az Építéstudományi Egyesület Egészségügyi Szakosztályának életében, odafigyel kollégáira, a szakmai egység, a kollegiális kapcsolatok fenntartására.
 
Gratulálunk a kitüntetetteknek!