Kitüntetettjeink

2013/06/07

A sorrendben 60. Építők napja központi, ünnepi rendezvényén, 2010. június 4-én átadták a különböző miniszteri elismeréseket. A kitüntetettek között volt Dési Albert, Gáspár Lászlóné, Hédi Zoltán, Kajtár Lajos és Risányi Erzsébet, az Építéstudományi Egyesület tagjai. Gratulálunk!
 
Dési Albert (ÉTE Épületvillamosítási szakosztály - elnök) a belügyminisztertől a KözSzolgálatáért Érdemjel arany fokozatát kapta az építőipari ágazat villamosításáért, fejlesztéséért, új anyagok és technológiák bevezetésének koordinálásáért, továbbá a Szociális Párbeszéd tagozatában végzett munkájáért.
 
Gáspár Lászlóné (ÉTE Építész szakosztály - elnök) a belügyminisztertől Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott gazdaságkutatói, építészmérnöki és szakmai ismereteinek önzetlen átadásáért, az egyesületi munkájáért, a fiatal szakemberek bevonásáért.
 
Hédi Zoltán (ÉTE Szombathelyi szervezet) a belügyminisztertől a KözSzolgálatáért Érdemjel ezüst fokozatát kapta okleveles műszaki tanárként a szakma népszerűsítéséért, az Építész Klubban végzett munkájáért, a fiatalok aktivitásának fenntartásáért.
 
Kajtár Lajos (ÉTE Építéskivitelezési szakosztály) a leköszönő nemzeti fejlesztési és gazdasági minisztertől Oklevél Építők Napja alkalmából elismerést kapott az építésügyben betöltött kimagasló szerepéért, 50 éves Építéstudományi Egyesületi, valamint mérnöki munkájáért, az építési kultúrát, a műszaki nívót bemutató épületlátogatások, szakmai rendezvények és konferenciák kapcsán végzett tevékenységéért.
 
Risányi Erzsébet (ÉTE Veszprém megyei szervezet) a belügyminisztertől Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott az építőiparban és építésigazgatásban végzett aktív szerepéért.