Miskolci mélygarázs megtekintése - ÉPÜLETLÁTOGATÁS

2013/10/14

ÉTE Építéskivitelezési Szakosztálya meghívja az ÉTE tagságát épületlátogatási programjára a Miskolc Patak utcai 2 szintes mélygarázs megtekintésére.

Időpont:  2013. október  25.  péntek 14:00 óra (kreditpontos épületlátogatás)

Helyszín: Miskolc, Patak  utca
Téma:

- Miskolc, Patak utcai 2 szintes mélygarázs szerkezetépítése,
- résfalazási munkáknál jelentkező problémák és azok megoldása,
- zsaluzási-betonozási munkák ismertetése.
Előadó: Perecsenyi Attila ügyvezető, Régió Park Miskolc Kft., Komáromi Gyula vezérigazgató, Adeptus-H Zrt., Révai Tamás tervező, Stúdió Északmagyarország Kft., Bucsi Szabó László ügyvezető, Háromkő Bt (geofizika)

 

Találkozás  a helyszínen  2013. 10. 25.-én 14 órakor a Miskolc, Patak utcai  mélygarázs építkezésen ! A vonattal érkezőkkel találkozás a Miskolci pályaudvar főbejáratánál
13 óra 30-kor. A pályaudvar és az építkezés közötti közlekedést gépkocsival biztosítjuk az előre jelentkezőknek !

 

Fakultatív program

Megfelelő számú jelentkezés esetén 2013.október 25-én
- 10:00 órakor a felújított Lillafüredi függőkert megtekintése
- 12:00 órakor a felújítás előtt álló diósgyőri vár megtekintése. A megújult függőkert minden egyes teraszrésze új tartalmat kapott, a vízesést új kilátópontokról lehet megtekinteni: kialakították a fiatalság és találkozások, a vízesés, a virágok, a zene, a költészet, a szobrászat teraszát, és az Anna-kilátót.

A diósgyőri vár felújítása, rekonstrukciója hamarosan megkezdődhet. A tervek szerint megújul a vár mind a négy szárnya, helyreállítják a lovagtermet, a kápolnát, kiállító tereket alakítanak ki, és külső várszínház is létesül, mindez várhatóan a 2014 nyarára elkészül.

Szervező: Perecsenyi Attila ügyvezető Mobil: 06-70-4308811, Régió Park Miskolc Kft.  és Szádeczky-Kardoss Gábor okl.építészmérnök Építéstudományi  Egyesület alelnöke Mobil: 06-20-4927018, 06-20-2418543

Várunk minden érdeklődőt, az épületlátogatásra előzetes jelentkezéseket a mobil számokon, és aszadeczky_kardoss_gabor [at] yahoo.com ()

  e-mail címen várjuk a korlátozott csoport létszám miatt. MÉK engedélyekre kreditpontot adunk, a többi szakmagyakorlási engedélyekre igazolást adunk.