Lezajlott a IX. Építéstudományi és Építőipari Konferencia

2019/09/24

Az Építéstudományi Egyesület fennállásának 70 éves évfordulóját megünneplő programsorozat első nagyobb állomása volt a szeptember 20.-án megrendezett IX. Építéstudományi és Építőipari Konferencia.

A Budapesti Műszaki Egyetem Központi épületében rendezett konferenciát Kassai Ferenc a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara elnöke nyitotta meg. A bevezető előadást Dr. Nagyunyomi -Sényi Gábor ÉTE elnök tartotta, "70 éves az ÉTE" - címmel.
Egy teljes délutánt felölelő rendezvény az EJOT Hungária Kft. (Gellér Ákos területvezető) plenáris előadása után, két blokkban zajlott. Az Építéstudomány és Technológia valamint az Építőipari és Projektmenedzser szekciókban elhangzott 10-10 prezentáció igyekezett átfogóan bemutatni a magyar építési ágazat számos területét az építésbiológiai ártalmaktól a speciális felújítási munkálatokig, a vállalatirányítási rendszerektől a nagy projekteket lefedő menedzsmentig.

Az év hátralévő részében számos programmal jelentkezünk. Aktuális információkért figyeljék a rendezvényeinket (http://eptud.org/rendezvenyek) valamint kövessenek minket a Facebookon (https://www.facebook.com/ETEegyesulet/)!

 

 

fotók: Csényi Sándor